Vårterminen 2024 startar vecka 6

Hej Karlstad Parkour-familjen!

Välkomna till en ny och spännande vårtermin 2024! Vi hoppas att ni är lika entusiastiska som vi är att hoppa in i säsongens aktiviteter.

Vi kickstartar vårterminen vecka 6 och ser fram emot att se er alla där. Dessutom vill vi informera er om att under sportlovet, vecka 9, kommer träningarna att fortsätta som vanligt. Det är ett utmärkt tillfälle att finslipa era färdigheter!

Observera att vi kommer att ha ett uppehåll över påsk, från skärtorsdagen den 28:e mars till och med onsdagen den 3:e april. Vi hoppas att ni får en avkopplande paus.

Viktigt: Från och med idag kommer alla befintliga medlemmar att få ett e-postmeddelande med detaljerade dagar och tider för era respektive grupper, samt en faktura för terminen. Vi vill underlätta för er, så om ni av någon anledning väljer att inte fortsätta med oss denna termin, finns det en knapp i e-postmeddelandet märkt ”Jag ska inte vara med”. Genom att klicka på denna knapp avbokas automatiskt både er träningstid och fakturan.

För de som vill fortsätta men behöver ändra tid eller dag: betala in fakturan som vanligt och maila sedan till grupper@karlstadparkour.se med era önskemål. Vi kommer att göra vårt bästa för att hitta en passande lösning och flytta er till en annan grupp som passar bättre.

Vi värdesätter varje medlem och hoppas att dessa arrangemang gör det enklare för er att planera era aktiviteter. Vi ser fram emot att träna, lära och växa tillsammans under denna termin!

Bästa hälsningar, Team Karlstad Parkour

Dela inlägget:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email